Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maandelijks archief: november 2017

Jannes komt naar Dutch Masters of Motocross weekend in Oldebroek!

Jannes komt naar Dutch Masters of Motocross weekend in Oldebroek!

 

Jannes, de koning der piraten, zal zaterdagavond 31 maart een optreden verzorgen tijdens een groots muziekfestijn welke georganiseerd wordt door Stichting Circuit Oldebroek en Jan de Vries Cateringservice in samenwerking met Radio NL.

 

Naast Jannes zal ook Wesley Klein een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is komen er nog een aantal artiesten op het podium. Tussen de optredens door zullen de DJ’s van Radio NL ervoor zorgen dat het dak van de tent gaat.

 

Voor Stichting Circuit Oldebroek beloofd het een bomvol weekend te worden. Naast de Dutch Masters of Motocross op tweede Paasdag zullen er zaterdag 31 maart ook motoren razen over circuit “de Bargen”. De invulling van deze dag is nog niet exact bekend. Halverwege december wordt hier meer over bekend gemaakt.

 

Nadere informatie volgt binnenkort via onze website (www.stichtingcircuitoldebroek.nl) en Facebookpagina

TEAM VAN WERVEN VINDT EEN BAKKENIST IN BELGIË!

TEAM VAN WERVEN VINDT EEN BAKKENIST IN BELGIË!

Het heeft een lange tijd geduurd voordat ook team van Werven met belangrijk nieuws naar buiten kon treden. Toch kan team van Werven deze week mededelen dat de onderhandelingen met een nieuwe bakkenist zijn afgerond. Nu de officiële formaliteiten achter de rug zijn, kunnen we mededelen dat Gert van Werven en Jens Mans in 2018 samen in actie komen.

“Ik ben blij dat ik jullie kan vertellen dat ik een nieuw maatje heb kunnen vinden voor het aankomende seizoen, namelijk de Belgische Jens Mans. Ik ben dan ook erg blij dat kan mededelen: dat ik en mijn team er in 2018 weer bij zullen zijn.” aldus een enthousiaste Gert van Werven

25e Offroadrit bij de HAMOVE in Hengelo (GLD) op Zondag 26 November

25e Offroad HAMOVE 26 november 2017

 

Zondag 26 november 2017 organiseert de HAMOVE voor de 25e keer de HAMOVE offroad rit! Deze 25e editie belooft extra spectaculair te zijn. De rit leidt over een uitgezette route, die grotendeels bestaat uit onverharde wegen, bospaden en akkerbouwgronden. Net als voorgaande jaren kan er bij aanvang van de route gekozen worden tussen twee lussen. Na de rit kunt u genieten van een drankje, versnapering en live muziek in de molen! Om drukke situaties te voorkomen hebben wij aanrijd route’s aangegeven om snel te kunnen parkeren. Volg aub de pijlen voor een soepel verloop daarvan!
Verder is de keuring ruim van opzet en ook bij de inschrijving is er ruimte voor een snel verloop

Ben je niet in bezit van een offroad licentie? Vraag dan minimaal 1 dag van tevoren een daglicentie aan bij de KNMV.

Klik hier voor handleiding dagpas (KNMV) aanvragen

Klik hier om direct te starten met het aanvragen van een dagpas

Klik hier voor het downloaden en printen van ons inschrijfformulier!

Voorkom wachten tijdens inschrijven: zorg voor een vooraf ingevuld inschrijfformulier en dagpas of offroadlicentie!

 

START

Het vertrek is vanaf: Varsselseweg 34, 7255NR Hengelo GLD.
Starten is mogelijk vanaf 10:00. Hoeveel ronden je wilt rijden bepaal je zelf. De laatste start is 14:00.

 

INSCHRIJVEN

Inschrijven van motoren en quads kan ter plekke op 26 november 2017 tussen 8:30 en 13:30.
Inschrijfkosten: 20 euro

 

OFFROAD STARTLICENTIE OF KNMV DAGPAS VEREIST

Heb je al een KNMV Offroad Startlicentie, super! Dan kan je zonder problemen deelnemen aan de offroadrit. Ben je nog niet in het bezit van een Offroad Startlicentie, vraag dan nu online een KNMV Dagpas (dagverzekering) aan voor de Hamove off road van 26-11-17. De KNMV Dagpas kan sinds dit jaar uitsluitend online worden aangevraagd via het online formulier. Doe dit uiterlijk 1 dag voorafgaand aan het evenement.

 

ROUTE

De route van dit jaar is wat afwijkend van voorgaande jaren en uitgebreid met enkele mooie delen om wat meer spreiding van de deelnemers te krijgen op de route, we hebben de route in twee delen van +/- 30km verdeeld om een tankmogelijkheid te bieden en deelnemers meer te spreiden

De totale  route heeft een lengte van rond de 60 km.

Na ongeveer 30 km  loopt de route bijna langs het parkeerterrein, we maken ook hier de mogelijkheid dat er getankt kan worden bij uw eigen auto maar u kunt ook gelijk doorgaan op de andere helft.

De gehele route is genummerd om sneller bij eventuele ongevallen of pechgevallen te kunnen zijn.  Er staan zo’n 100 vierkante borden met zwarte cijfers (1 – 100). Wanneer je een ongeval / pechgeval ziet, kun je doorrijden naar het eerst volgende nummer om door te geven tussen welke nummers iemand staat. De EHBO of bezemwagen kan zo sneller ter plaatse zijn.

Wij zijn er blij mee dat we ook dit jaar weer een off road kunnen organiseren. Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen vragen wij het volgende. Blijf op de route binnen het lint. Elke off road liefhebber kan genoeg aan zijn trekken komen aangezien meer dan 90% onverhard is, daarom vragen wij u om op de paar stukjes asfaltweg niet in de bermen te rijden. en in de bospercelen de uitgezette paden te volgen.

En tevens de rest van het jaar de paden en bospercelen van deze route te meiden om ook voor de toekomst  deze mooie tocht mogelijk te maken Help ons hiermee.

 

QUADS

Net als vorig jaar worden ook quads toegelaten tot de route. Quads met een landbouwkenteken zullen echter geweigerd worden. Dat geldt ook voor quads met koffers en quads met een duo-passagier. Kom a.u.b. niet naar Hengelo, want dit leidt alleen maar tot teleurstellingen. De route wordt zo uitgezet dat de gehele route te rijden is voor quads. Bij enkele smalle stukken worden de quads omgeleid. Dit staat aangegeven met borden.

 

BEVEILIGING

Om de kans op diefstal zo klein mogelijk te maken, zal het rennerskwartier verlicht worden met een grote schijnwerper. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat alle spullen onbeheerd achtergelaten kunnen worden. Wij adviseren u, voordat u naar binnen gaat na de rit, om de gezelligheid in de molen op te zoeken de motoren (liefst op slot) op de aanhanger of in de bus te zetten.

 

MILIEUMATTEN

Aangezien de parkeerplaats in het waterwingebied ligt, is het gebruik van een milieumat verplicht. Hier zal streng op toegezien worden. Milieumatten zijn ter plaatse te koop a 20 euro

 

MUZIEK

Na afloop van de rit kan een ieder genieten van live muziek en een hapje en een drankje in ‘de Molle’. De Band de Sleppers zal vanaf 13 uur de instrumenten ter hand nemen voor een feestelijke voortgang van deze dag.

 

Fur unsere Deutsche Fahrer.

Anmeldung und prufung ab 8.30 Uhr. Die Strecke offnet ab 10.00 Uhr und schliesst um 14.00 Uhr. Lange ist fast 60 kilometer, mogligkeiten zum Tanken gibt es an die Strecke  nach  30 kilometer geht es nah zur Parkplatz rann, das wird angegeben. Die Tageskarte kann seit diesem Jahr ausschließlich online über das Online-Anmeldeformular angefordert werden. Tun Sie diese mindestens einen Tag vor der Veranstaltung.

http://www.knmv.nl/motorsport/Licenties/deutsch/

Sponsormiddag JPXtreme Xperience weer een groot succes !!

De sponsormiddag van het JpXtreme Xprerience Cross Team is zoals gebruikelijk weer een Mega Succes geworden. Jasper Groot-Roessink  presenteerde samen met de spreekstalmeester het team voor 2018..Er verdwijnen wat namen maar dit mag het enthousiasme van het Team niet drukken en onder het toeziend oog van Peter Harmsen, en de Onrustige Flamingo’s werd er weer een fantastisch middag georganiseerd..Catering van “BBQ De Bronckhorster”  en Muziek van “De Stamgasten” maakten het geheel compleet !! Lees verder

Stichting Circuit Oldebroek op de Dutch Masters of Motocross 2018 kalender!

Stichting Circuit Oldebroek op de Dutch Masters of Motocross 2018 kalender!

 

Stichting Circuit Oldebroek is zeer trots te kunnen melden dat zij maandag 2 april, tweede Paasdag, gastheer zijn van de tweede wedstrijd meetellend voor de “Dutch Masters of Motocross”. Met dit evenement wordt een internationaal hoog aangeschreven evenement naar de gemeente Oldebroek gehaald, iets waar het bestuur zeer trots op is. Dat de KNMV en de promotor dit evenement aan ons toewijzen geeft ons veel vertrouwen. Dit jaar hebben veel GP rijders deelgenomen aan de Dutch Masters of Motocross cyclus. Dankzij de professionele opzet en de inzet van zowel de KNMV als de promotor hebben veel GP teams de weg naar de Nederlandse evenementen weer gevonden. Wij hopen natuurlijk veel GP rijders te mogen verwelkomen op “Circuit de Bargen”, aldus voorzitter Henri Bekenkamp. Hij vervolgt: “De afgelopen jaren hebben we tweemaal een GP Zijspancross georganiseerd. Om een breed publiek aan te kunnen blijven spreken is voor 2018 de keuze gevallen op een Dutch Masters of Motocross”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De wedstrijden  worden maandag 2 april gereden. Dit betekent dat er zaterdag 31 maart ook gecrosst zal worden op “Circuit de Bargen”. Wat er die dag op programma staat, wordt op een later moment bekend gemaakt.

 

De afgelopen maanden is er achter de schermen al hard gewerkt om de evenementen in 2018 voor zowel publiek, rijders als sponsors aantrekkelijk te maken. Over de inhoud hiervan zal de komende maanden meer bekend worden, maar vast staat dat het sowieso weer een groot spektakel wordt, zowel op als naast het circuit.

Stichting Circuit Oldebroek staat altijd voor vernieuwing, dus ook in 2018 zal weer alles uit de kast worden gehaald. Het bestuur en vrijwilligers kijken alweer uit naar de evenementen en de voorbereiding hiervan.

 

Wil je niets missen van al het laatste nieuws, houdt dan onze website in de gaten en volg ons op social media!

 

Www.stichtingcircuitoldebroek.nl

Filmpremiere “The Hard Way to Win 2” op 09 November in Pathé Eindhoven om 21:30…

The Hard Way to Win 2 laat de carrière zien van tweevoudig wereldkampioen zijspancross, Etienne Bax. De weg naar de top was lang en zwaar. Blessures en mechanische pech zorgden ervoor dat Etienne tot het uiterste moest gaan om die felbegeerde titel te pakken.

Een droom van het gezin was dat Etienne ooit in zijn carriere met zijn broertje Robbie zou gaan rijden. Na het behalen van de wereldtitel werd deze droom waarheid en besloot Etienne dat hij zijn titel wilde prolongeren met Robbie aan zijn zijde. Omdat er binnen het team met een nieuw zijspanproject werd gestart, werden niet de gewenste resultaten behaald en dit zorgde voor teleurstelling op teleurstelling, zo erg zelfs dat besloten werd om weer uit elkaar te gaan. Voor het gezin was dit een grote domper en heeft zeker zijn strepen achtergelaten.

Robbie liet het hier niet bij zitten en staat nu in de bak bij de grootste concurrent van Etienne, tienvoudig wereldkampioen Daniël Willemsen. Iedere week wordt er op het scherpst van de snede gestreden voor de winst waarbij het nemen van risico’s niet uit de weg wordt gegaan.

In de film is te zien hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen, hoeveel werk er verzet moet worden om uit te kunnen groeien tot een kampioen en wat het voor een gezin betekent om twee topatleten in huis te hebben.