Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maandelijks archief: december 2017

Stichting Circuit Oldebroek is tijdens de Kerstvakantie al volop actief voor de wedstrijden in 2018

Voor velen is de Kerstvakantie een geschikt moment om te relaxen. Voor de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek is dit zeker niet het geval. Zij gebruiken deze periode om werkzaamheden uit te voeren op en rond circuit “de Bargen”.
Het is al vroeg druk en gezellig in de kantine van Stichting Circuit Oldebroek. “Onze jongens staan al te trappelen om naar buiten te mogen. Als het al licht was dan waren ze al buiten bezig” lacht Nick Wolff, bestuurslid en verantwoordelijk voor de baan. Na een korte briefing nemen de vrijwilligers de laatste slok van hun koffie en gaan naar buiten.

Foto: Wim Hoogland

Nick Wolff legt uit: “Dit jaar besteden we niet alleen aandacht aan het onderhoud van de baan, maar gaan we ook een paar wijzigingen aanbrengen aan het circuit. Enkele weken geleden hebben we onze plannen besproken met onder andere Klaas Hofstede en vandaag worden deze plannen gerealiseerd. Het circuit wordt er zeker spectaculairder van. De coureurs komen straks met een grote sprong terug op het startveld en het publiek krijgt meer ruimte om de trainingen en wedstrijden te kunnen aanschouwen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Van Werven, voor het beschikbaar stellen van alle machines”

Zaterdag 31 maart hebben de rijders van de KNMV Jeugd Motocross en KNMV Cup hun openingswedstrijd in Oldebroek. Maandag 2 april staan er vele GP-Rijders aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross. Spanning en spektakel gegarandeerd!

Blijf ons volgen op onze website en social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Etienne Bax & Kaspars Stupelis Going USA

Etienne Bax en Kaspars Stupelis reizen begin januari af naar Amerika om daar de zijspansport te promoten. Het gemotiveerde koppel wil aan de Amerikanen laten zien wat zijspancross inhoud. Ze krijgen de mogelijkheid om op verschillende circuits te rijden en zullen volgende week vrijdag, voor de AMA Supercross in Anaheim 1, een persdag organiseren op Pala Raceway!

In het  filmpje hierboven vertellen Etienne Bax en Kaspars Stupelis over hun avontuur naar Amerika

 

DATUM WIJZIGING ACHTERHOEKSE STREEKWEDSTRIJDEN 2018

DATUM WIJZIGING ACHTERHOEKSE STREEKWEDSTRIJDEN 2018

Op verzoek vanuit de UMX is de organisatie van de Achterhoekse Streekwedstrijden gevraagd of er geschoven kon met de datums. Om de UMX daarin tegemoet te komen en niet op elkaars datum te zitten is de organisatie van de Achterhoekse Streekwedstrijden tot de volgende datums gekomen. 

Halle 28 en 29 april
Varsseveld 19 mei
Hummelo 18 augustus ( was 1 september )
Lichtenvoorde 1 september ( was 9 juni )
Finale Hummelo 22 september.

Bij zowel Halle als Lichtenvoorde rijden ook de NK zijspannen en quads

KNMV MOTORCROSS KALENDER 2018

KNMV Motorcrosskalender 2018

NK Zijspancross kalender 2018
04-03 Lochem
24/25-03 Oss
01-04 Valkenswaard
29-04 Halle
03-06 Den Dungen
09-06 Lichtenvoorde
23/24-06 Lommel
09-09 Geldermalsen
07-10 Holten

ONK Sidecar Masters
04-03 Lochem
01-04 Valkenswaard
22-04 Oss
20-05 Varsseveld
07-07 Rhenen