Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maandelijks archief: januari 2018

Op 4 Maart 2018 KNMV ONK Sidecar & Quad Masters bij MAC Sport en Vriendschap te Lochem

Op 4 maart 2018 is het weer zo ver …de aftrap van het KNMV ONK Sidecar Masters en KNMV ONK Quad Masters met daarnaast het NK Zijspan/Quads op  Circuit “De Gageldijk aan het Daniël Willemsenpad bij MAC Sport en Vriendschap Lochem

Foto: SCCP/Albert Schreuder design: PP Projects/Patrick Polsvoort

Mike van Grinsven knokt zich naar derde plaats in het Frans zandkampioenschap in Grayan

Mike van Grinsven van het CRQF Quad team is in de voorlaatste wedstrijd om het Frans zandkampioenschap in Grayan op het podium geeindigd. ‘’Ik pakte een mooie kopstart en heb het eerste anderhalf uur aan de leiding gereden. Daarna heb ik een pitstop gemaakt maar helaas kwam ik daarna niet meer in mijn ritme,’’ vertelt van Grinsven.

 

Ook kreeg hij in het tweede deel van de wedstrijd te kampen met pijn in zijn onderrug waardoor hij niet helemaal voluit kon blijven gaan. ‘’Door de pijn in mijn rug werd het allemaal niet makkelijker maar ik ben wel tevreden met mijn derde plaats.’’

 

Mike en het CRQF Quad team gaan zich nu voorbereiden op de grote finale in Le Touquet. Deze wedstrijd wordt verreden op zaterdag 27 januari.