Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Maandelijks archief: februari 2018

Persbericht Stichting Circuit Oldebroek …Kaartverkoop RadioNL XXL Feest gaat 28 februari van start!

Muziekliefhebbers opgelet! Woensdag 28 februari start de kaartverkoop voor het RadioNL XXL Feest, welke zaterdagavond 31 maart georganiseerd wordt door Cateringservice Jan de Vries in samenwerking met Radio NL en Stichting Circuit Oldebroek.

Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon. Tussen al deze artiesten door zullen nog enkele artiesten een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is gaan de DJ’s van RadioNL er voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt! Kortom, een bomvol programma,  waar je niks van mag missen!

De feesttent aan de Vreeweg in ’t Loo Oldebroek zal vanaf 20:30 uur geopend zijn.

De voorverkoop adressen zijn:

Snacksalon het Middelpunt

Zuiderzeestraatweg 587, Wezep

 

Zuiderzeecafé

Zuiderzeestraatweg 143, Oldebroek

 

Bouwmarkt de Meule

Oostendorperstraatweg 92, Oosterwolde

 

Daarnaast is het mogelijk om je kaarten op Circuit “de Bargen” te kopen. Dit kan alleen op elke maandagavond en op zaterdagen.

Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro per stuk, kaarten aan de kassa kosten 12,50 euro per stuk

Deelnemerslijst Grand Prix zijspancross Oss bekend

In het weekend van 24 en 25 maart wordt de eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspancross en het Europees kampioenschap quads verreden op circuit de Witte Ruysheuvel in Oss. De FIM heeft vandaag de deelnemerslijst voor de zijspannen naar buiten gebracht.

 

Op de deelnemerslijst treffen we zeven Nederlandse combinaties aan die voor eigen publiek natuurlijk alles in het werk zullen stellen om sterk aan het seizoen te beginnen.

 

Voor meer informatie over de Grand Prix zijspancross in Oss kunt u kijken op www.motorcluboss.nl .

Wereldtop aan de start in het ONK Zijspancross in Lochem

De eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Lochem op zondag 4 maart a.s. is een heuse mini Grand Prix. Naast de absolute Nederlandse top met Bax/Stupelis, Willemsen/Bax, Hermans/Musset, Veldman/van der Putten en van Werven/Mans kunnen we ook de snelle Fransman Valentin Giraud met zijn bakkenist Elvijs Mucenieks verwelkomen in Lochem.

Giraud/Mucenieks wisten in 2017 tweede te worden in de eindstand van het wereldkampioenschap. Het hele jaar streden ze met Bax en Willemsen om de Grand Prix overwinningen en hebben zelfs even aan de leiding gestaan in de tussenstand. Volgend weekend gaan ze in het hol van de leeuw een eerste krachtmeting aan.

In totaal komen er nu al dertien combinaties uit de top vijftien van het wereldkampioenschap in 2017 naar Lochem met daarbij nog Brown/Millard (4), gebroeders Cermak (7), Wilkinson/Chamberlain (8), Vanluchene/van den Bogaart (9). Sanders/Haller (11), Dierckens/Rostingt (13) en gebroeders Kunnas uit Finland (14) zullen in Lochem hun ritme op willen gaan bouwen voor het steeds dichterbij komende wereldkampioenschap. Ook de snelle Belg Kristof Santermans is weer helemaal hersteld van zijn blessures en zal in Lochem een positieve start van zijn seizoen willen maken.

 

Het zeer sterke deelnemersveld in Lochem belooft vuurwerk te gaan worden maar ook bij de quads komt de volledige top aan de start. De regerend kampioen Ricardo Phoelich zal het op moeten nemen tegen o.a. Mike van Grinsven, Joe Maessen, Marc de Vries, Jan Vlaeymans, Davy de Cuyper en Tuur van Hoof.

 

Voor meer informatie over het ONK Zijspancross en Quads in Lochem kunt u kijken op www.macsev.nl en www.onk-motocross.nl.

 

Heitink Transport nieuwe mede-hoofdsponsor Stichting Circuit Oldebroek

Eerder deze week kwam al het nieuws naar buiten dat Fobbe Campers en Van Werven de twee hoofdsponsors waren van de KNMV Jeugd Solo Motocross en de Dutch Masters of Motocross, welke respectievelijk zaterdag 31 maart en maandag 2 april op Circuit de Bargen in Oldebroek georganiseerd worden.

Vandaag is Stichting Circuit Oldebroek tot een akkoord gekomen met Heitink Transport uit Kamperveen om eveneens hoofdsponsor van deze twee mooie evenementen te worden.

Zowel Marrie als Jarno Heitink zijn zeer te spreken over de professionele werkwijze en uitstraling van Stichting Circuit Oldebroek en hebben dit tot uiting gebracht in het worden van hoofdsponsor, iets waar het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek zeer dankbaar en trots over is.

Dani Heitink, de zoon van Marrie en Jarno, maakt zaterdag 31 maart zijn opwachting in de 65cc kleine wielen klasse. Op die dag verschijnen ook de 50cc, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen en de KNMV Cup klassen aan de start. Maandag 2 april, tweede Paasdag, zal bijna de complete wereldtop afreizen naar Oldebroek om deel te nemen aan de Dutch Masters of Motocross!

Daniel Willemsen op de weg terug na valpartij in Italië

Daniel Willemsen op de weg terug na valpartij in Italie

Daniel Willemsen is op de weg terug na een zware valpartij, die hij vorige week tijdens een trainingsstage in Italie mee maakte met zijn bakkenist Robbie Bax. Robbie kwam er met een aantal schaafwonden en blauwe plekken vanaf. De toestand van Daniel leek serieuzer maar ook hij is al aan het herstellen en niets lijkt hem in de weg te staan om op tijd fit te zijn voor het seizoen.

‘’Het ging helemaal mis op een schans toen de mouse uit de voorband liep. We kwamen hard ten val waarbij ik drie gebroken ribben heb opgelopen. Ook vreesde men voor een breuk in mijn schouderblad maar gelukkig is dit niet het geval,’’ vertelt een optimistische Daniel Willemsen.

Willemsen liet zich gisteravond behandelen bij Fractury in Eersel waar geconstateerd werd dat er geen breuk zit in zijn schouderblad maar een klein scheurtje en een ontwrichting van het AC gewricht. Willemsen zal aankomende week meerdere keren behandeld worden om zo zijn revalidatieperiode te versnellen.

‘’De behandeling is goed aangeslagen en mijn schouder voelt al beter aan dan toen ik er binnen stapte. Ik heb er goede hoop op dat mijn blessures de komende weken goed zullen herstellen zodat ik op zondag 4 maart van start kan gaan in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Lochem.’’

Na de wedstrijd in Lochem begint drie weken later het wereldkampioenschap op het circuit van Oss!

 

Daniel Willemsen Will Be Ready for Lochem After Heavy Crash in Italy

Daniel WIllemsen is on the way back to full recovery after a heavy crash sustained during a training session in Italy with sidecar passenger Robbie Bax.

Robbie suffered a number of abrasions and contusions, but Daniel seemed to be worse off after the crash. Fortunately, after an examination, there proved to be no serious injury, and it seems that he will be ready in time for the start of the season.

“It all went horribly wrong on a jump when the front mousse separated from the wheel. We crashed hard, and I sustained three broken ribs. Initially, we feared that I had broken my shoulder, but fortunately this proved to be unfounded,” Daniel Willemsen said, still optimistic after his near miss.

Willemsen was treated at Fractury in Eersel yesterday, and it was confirmed that he had not fractured his shoulder blade, but that that the joint had sustained a small tear and was dislocated. He will receive numerous treatments during the coming week to speed up his recovery.

“The treatment went well, and my shoulder is feeling much better already. I have every expectation that I will heal fully in the next few weeks and that I will be ready for action on 4 March at Lochem, where the first Open Dutch Championship race takes place.”

Three weeks after the event at Lochem the world championship series kicks off at Oss.