Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dagelijks archief: 28 juni 2018

Voor de 5e keer het “Achterhoeks Motorcrossspektakel”in Silvolde op 27/28/29 Juli 2018

Op vrijdag 27 juli, zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2018 wordt er voor de 5e keer het Achterhoeks Crossspektakel in Silvolde georganiseerd. Een weekend waar de Motocross centraal staat. Daarnaast is het ons doel om de jeugd te stimuleren te gaan crossen.

Op vrijdagavond wordt er gratis crossles gegeven voor de beginnende crossjeugd in de klassen 50, 65 en 85 cc. Dit gebeurd onder leiding van KNMV trainer Ronald Starink. Hierna volgt de brommerfun cross, gevolgd door live muziek in de tent. De zaterdag en zondag staan in het teken van de crosswedstrijden. Er zijn maar liefst 12 verschillende klassen! De baan wordt nu groter en spectaculairder. Nieuw dit jaar is de bx brommer meerurencross die op de zaterdagavond gereden wordt. Het crossprogramma kun je vinden op www.achterhoekscrossspektakel.nl of schrijf je direct in via http://www.achterhoekscrossspektakel.nl/inschrijving

Naast de motorcross is er nog meer te doen. ‘s Avonds is er feest in de tent. Vrijdagavond de band Niks aan de zeis en Zaterdagavond de band Opschaakl’n. Zondag middag DJ Raymond van Osch. Voor de allerkleinsten zijn er o.a. springkussens en kunnen ze zich laten schminken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een hapje en drankje en nog veel meer! Zowel jong als oud kan zich dit weekend uitstekend vermaken.

Het Achterhoeks Crossspektakel wordt net als afgelopen jaren gehouden aan de Oude Dinxperloseweg 63 te Silvolde.

 

Volg ons op facebook voor de laatste ontwikkelingen https://www.facebook.com/achterhoekscrossspektakel.nl/?fref=ts

Belgisch Kampioenschap Zijspancross op 15 Juli 2018 op het circuit “Runksterkiezel” te Hasselt (B)

De zijspanrijders kunnen hun hart weer ophalen na de Zwarte Cross 2018 tijdens het Belgisch Kampioenschap Zijspancross op 15 Juli 2018 op het circuit “Runksterkiezel” te Hasselt (B). Dan kunnen de supporters en liefhebbers die geen Zwarte Cross kaarten hebben kunnen bemachtigen alsnog in dat zelfde weekeind komen kijken naar het nodige driewieler spektakel wat door Kristof Santermans en de mannen van MC Santi georganiseerd word.